Despre noi

Compania noastra activeaza in domeniul serviciilor peisagistice inca din anul 2000, concentrandu-se initial in sfera amenajarilor spatiilor verzi, pentru ca ulterior, datorita experientei acumulatate sa se specializeze in intretinere gradini si in oferirea de consultanta atat pentru mentenanta spatiilor verzi, dar si pentru amenajarea acestora. 

Intretinere gradini

Acordam o improtanta deosebita clientilor nostrii pentru intretinere gradini si intretinere plante de interior. Mentinem permanent legatura cu acestia pentru a solutiona la timp orice problema aparuta, astfel incat sa pastram sanatatea si vigurozitatea plantelor.
Compania noastră prestează servicii de întretinere spatii verzi si intretinere plante de interior ce includ deplasarea la sediul clientului, întretinere gazon, tundere si fasonare material vegetal,  tratamente cu îngrasamant, diagnosticarea rapida a bolior, sau identificarea daunatorilor, tratarea plantelor, etc. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati categoria Intretinere gradini . Consultanta gradini

Un domeniu mai nou in sfera peisagistica sunt serviciile de consultanta gradini adresate persoanelor ce se confrunta cu diverse probleme in gradinilor lor, sau cu plantele de interior. Modul de desfasurare presupune fie o deplasare de tip one off, cand se analizeaza intregul spatiu verde, sau plantele din interior, urmand diagnosticarea si stabilirea unui tratament, fie deplasari regulate pentru urmarirea bunului mers al unei gradini. Acest din urma mod de organizare este potrivit gradinilor mari, unde exista zilnic gradinari ce trebuiesc supravegheati, sau in acele gradini unde intretinerea este asigurata chiar de catre proprietari, acestia avand nevoie de indrumare. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati categoria Consultanta gradini .


Toaletari de primavara

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati categoria Toaletari de primavara.