Despre noi

Compania noastra activeaza in domeniul serviciilor peisagistice inca din anul 2000, concentrandu-ne initial in sfera amenajarilor spatiilor verzi, pentru ca ulterior, datorita experientei acumulatate sa ne specializam in intretinere gradini sau plante de interior si in oferirea de consultanta atat pentru mentenanta spatiilor verzi, cat si pentru amenajarea acestora.

Amenajarea gradinii tale este doar primul pas necesar crearii unui spatiu personal primitor, relaxant si sanatos; intretinerea gradinii devine apoi indispensabila pentru sustinerea, pastrarea, dar si pentru permanenta imbunatatire a gradinii. Pasiunea noastra pentru plante, dragostea pentru infrumusetarea continua a mediului nostru, dorinta de a te ajuta pentru dezvoltarea armonioasa a unei gradini, care trebuie sa-ti fie sursa de energie si recreere, ne-a indemnat sa ne specializam in serviciile pe care ti le oferim, fie cele de intretinere gradini, fie consultanta gradini.

Punem mereu accent pe o buna observare a fiecarui spatiu verde, si a particularitatilor acestuia, iar experianta de peste 20 de ani in domeniu ne permita o foarte buna diagnosticare a problemelor, urmata de crearea si asigurarea celor mai bune tratamente si interventii de specialitate, realizate pe baza unui program de intretinere personalizat.

Comunicare permanenta cu clientii nostri, construirea unei relatii bazata pe incredere, oferirea celor mai profesioniste servicii, dar si sfaturi sunt pentru noi un scop, un standard profesional menit sa asigure tot suportul de care atat tu, cat si gradina ta au nevoie.

Te invitam sa parcurgem impreuna pagina in care iti prezentam serviciile noastre, si astfel sa poti vedea cum putem fi noi de folos gradinii si plantelor tale.